ASAMOAH GYAN 2+1 YILLIĞINA KAYSERİSPOR’DA

Kayserispor, Gana milli takımının santrforu Asamoah Gyan’la kulüp tesislerinde mukavele imzaladı.

Geçen sezon Çin takımı Shangia Sipg’ten Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Ahli takımına kiralık olarak giden Asamoah Gyan uzun süren görüşmeler sonrasında Kayserispor’un teklifini kabul etti. Kayseri’ye severek ve isteyerek geldiğini kaydeen dünyaca ünlü futbolcu Kayserispor’u hedeflerinin büyük olduğu için geldiğini söyledi. İmza Töreninden sonra ülkesine giden tecrübeli futbolcu Kayserispor’un 16 Temmuz’da Avusturya’da yapacağı kampa katılacak.

ASAMOAH GYAN 550 BİN EURO VE MAÇ BAŞI 15 BİN EURO ALACAK

Kayserispor Başkanı Erol Bedir imza töreninde bir buçuk aydır Asamoah Gyan’ın peşinde olduklarını ve bu transferin 550 bin Euro garanti para ve aylık 15 Bin Euro bedelle gerçekleştiğini kaydetti.

Erol Bedir konuşmasının devamında “Takımımızı ligde üst seviyelere taşıyacak Asamoah Gyan’a talip olduğumuzda 20’ye yakın şirket ve aracılar devreye girdi. Biz kendisine direk ulaştık. Bana paradan ziyade hedeflerimizi sordu. Futbol adına can çekişmeyen ve lige iddialı girecek bir takımdan söz ettik. Orta Anadolu’dan bu iddia ile çıkacak Kayserispor’a liderlik yapmasını ve sevgimizi önerdik. Olmaz denilen oldu. Gelmez denilen oyuncu geldi. Bu transferi engellemek isteyenler oldu. Gördüğünüz gibi Kayseri’de yer yerinden oynatan bir karşılama oldu. Maliyetine gelince yalan yanlış yazanlar oldu. Gömü mü buldular diye laf sarf edenler oldu. Sevinmesini bilmeyenler ve çekemeyenler bunları uydurdu. Şu anda kendisi 550 Bin Euro garanti para ve aylık 15 Bin Euro maaş ile oynayacak. Ayrıca, takımdaki diğer oyuncularla olduğu gibi maç birimler de alacak. Asamoah Gana’da fakir öğrencilere eğitim bursu verip su kuyuları açtığından dolayı bilim dalında ülkesindeki bir üniversite tarafından fahri doktoraya layık görüldü. 8 Temmuz’da alacağı ödül için ülkesine gidecek. Daha sonra biraz dinlenmenin ardından 16 Temmuz’da takımımızın Avusturya kampına katılacak.” İLYAS KAPLAN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.