MHP’DEN İSTİFA TEPKİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi Sarız İlçe Başkanı Mehmet Çelik Yapmış olduğu yazılı açıklamada; “Partimiz ile ilgili son dönemde çokça yapılan algı ve manipülasyonların bir örneğine bugün Sarız İlçe Teşkilatımız ile ilgili de bir yenisi eklenmiş,olup  müfterilerin alçakça faaliyetlerine devam ettiği görülmüştür.” dedi.

 

İSTİFA HABERLERİ ASILSIZDIR

Çelik “İlçe teşkilatımıza istifa ile ilgili herhangi bir dilekçe ulaşmadığı gibi Genel merkezimizle, seçim merkezimizle,il teşkilatımızla yaptığımız görüşme neticesinde bahsedilen 126 kişinin istifası ile ilgili bir talebin bulunmadığı görülmüştür.  Türkiye genelinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne karşı yapılan algıya maalesef ilçemiz de dahil olmuştur. Sayın Genel Başkanımız, Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapısı herkese açıktır. Bizim insan kaybetmek,  adam harcamak gibi bir lüksümüz yoktur lakin aynen gelene açık olduğu gibi gidene ya da gitmek isteyenlere de kapımız açıktır.

Ayrıca belirtmek isterim ki aramızda bulundukları dönemde partimizin yararına hiçbir faaliyet göstermeyen  bazı kişilerin de aramızdan ayrılmalarında bir beis yoktur. Bizim nezdimizde yok hükmündedir. Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milleti’nin son kalesidir ve bu kaleyi hiçbir alçak emel asla yıkmayacaktır.” ifadesini kullandı. -NACİ GÜLTEKİN ŞEKER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.