YİNE ŞEHİDİMİZ VAR

Yine yürekler yanıyor,
Yine analar ağlıyor,
Yine yavrular öksüz kalıyor.

Değerli okurlarım,
Ha bitti, ha bitecek derken azda olsa yine gençlerimiz, askerimiz, polisimiz şehit oluyor..ALLAH vatan için şehit olan gençlerimizin hepsine de Rahmet eylesin..

Şahsen bende bu yaşımda vatanım için gerekirse seve seve hizmete, cepheye, silah altına alınmaya razıyım.. Benim gibi TÜM MİLLETİMİZDE bu görevden kaçmaz…
Lakin hepimizi düşündüren, şehit ana babalarını yaralayan, ,şehitlerimizin kemiklerini sızlatan acı bir gerçek var….Bu gerçeği hiç kimse inkar edemez hayır diyemez.. Şu son 20-25 yıla bir bakalım.. Genel olarak kimler şehit oldu bir Düşünelim..
Elbette acı olan insanımızı üzen bu ülkenin omuz emeği ile, elleri nasır bağlayarak, dizleri ağrıyarak, belleri bükülerek geçimini sağlamaya çalışan garibanların evlatları şehit oluyorlar..Bu vatan sadece fakir fukaranın omuzundamı korunacak,

Bu vatan sadece elleri nasır bağlayan geribanların çocuklarıyla mı korunacak.
Bu vatan bu ülkede yaşayan hepimizin olduğuna göre ,bu vatanı korumakta hepimizin görevidir.. Neden birçoğumuz bu görevden kaçıyoruz.. ? Neden birçoğumuz evlatlarımızı bu görevden engelliyoruz.? Neden birçoğumuz un kapısına hiç şehit bayrağı dikmiyoruz.. NEDEN…

Bu mu bizim adaletimiz, bu mu bizim milliyetciliğimiz. Bu mu bizim büyük ülke oluşumuzun kaderi… Bu ülkeyi yüz yıl önce emperyalistlerin elinden kurtaran halk top yekün cepheye koşmuştu.. Hatta ki okullarda okuyan birçok gencimiz cepheden dönmemişti.Kayseri Lisemizin son sınıf öğrencilerinin dönmediği gibi..
Şimdi yıllardır bu ülkeyi yönettiklerini savunan ve yönetenlere bazı SİYASİ liderlere, millet vekillerine, yüksek bürokratlara hükümet üyelerine bazı siyasi parti başkanlarına sesleniyorum..Şehitlik bir şereftir. Şehit babası, annesi olmaksa buyük bir onurdur. Kimsenin şehit olmasını asla ve asla arzu etmem .. Ama bu ülkenin savunması için hepimizin eli bu taşın altında olsun. Hepimizin çocukları bu vatani görevini yapsın. Paralı askerlik çıkarttınız kimeler yararlandı.. Parası olanlar.. Ya ötekileştirdiğiniz çocukların suçu ne ..Fakir olmak mı… Onlarıda sizler bizler bu ülkeyi yönetenler fakirleştirdik.. Gelir adaletsizliğinden, Yargı bagımsızlığından, İnsan haklarına riyayetsizlikten.

Saygı değer okurlarım,
Bizim başka vatanımız yok.. Bizim Bizden başka dostumuzda yok.. Biz ancak birlik beraberlik içinde olursak, ülkemizin bütünlüğünü bozacak davranışlar içine girmez, girenleride engellersek o zaman hepimizde mutlu, hepimizde daha huzurlu yaşama imkanlarına kavuşuruz..
2018 yılı biterken 2019 ve sonra gelecek tüm yılların ayların günlerin daha mutlu, daha huzurlu ve birlik beraberlik içinde gelmesi dileğiyle hepinize saygılar… Hoşca kalınız.

SEÇİLMİŞ SÖZLER

Gençlerin kulağına küpe oluncaya kadar,
tekrar etmemiz gerekiyor.
“Bizim NURCULUK diye bir dinimiz yok.
Bizim SÜLEYMANCILIK diye bir dinimiz yok.
Bizim MENZİL diye bir dinimiz yok.
Bizim İSMAİL AĞA diye bir dinimiz yok.
BİZİM DİNİMİZ İSLAM
BİZİM KİTABIMIZ KUR’AN
BİZİM PEYGAMBERİMİZ Hz. MUHAMMED MUSTAFA
BİZİM LİDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK”

ATATÜRK DİYOR Kİ;
Görüyorsunuz ki en önemli ve en verimli ödevimiz Milli Eğitim işleridir. Milli Eğitim işlerinde ne pahasına olursa olsun, tam bir başarıya ulaşmak gerekir.Bir milletin hakiki kurtuluşu ancak bu yolla olur. Bu başarının elde edilebilmesi için hepimizin tek can ve tek düşünce olarak temel bir program üzerinde çalışmamız gereklidir..’’

#mehmetsarı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.